GoCards.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

GoCards.nl - Gratis e-cards met muziek versturen!

Help

Muziek toevoegen

Hoe voeg ik muziek toe aan mijn e-card?
    Bij het opstellen van je e-card, vind je rechtsboven het tekstvak een muzieknoot, klik hier op en er verschijnt een venstertje. Maak je keuze en de muziek is toegevoegd. Als je een voorbeeld van je e-card bekijkt of een e-card hebt ontvangen staat er, indien dat het geval is, 'Deze e-card bevat muziek'. Het toevoegen van muziek is niet mogelijk als je een tablet gebruikt.

Mijn e-card bevat muziek, maar ik hoor niks.
    Om muziek af te kunnen spelen heb je een geschikt programma nodig, dat MIDI-bestanden ondersteunt. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld Windows Media Player of Quicktime. Zorg ook voor de juiste internetinstellingen die het toestaan om MIDI-bestanden in je browser af te spelen.

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via deze pagina.