GoCards.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten


  Help

  E-card verzenden

  Kan ik een e-card naar meerdere personen tegelijk versturen?
  Jazeker, vul de naam en het e-mailadres van de geadresseerde in en klik vervolgens op 'Toevoegen', je kunt maximaal 25 geadresseerden opgeven. Indien je je registreert voor 'Mijn GoCards' kun je maximaal 100 geadresseerden opgeven. Indien je een voorbeeld of kopie van de e-card bekijkt, zul je maar één geadresseerde zien.

  Kan ik een kaart opnieuw versturen?
  Kaarten die je hebt verstuurd, kun je nogmaals gebruiken door onder aan de pagina op 'OPNIEUW VERSTUREN' te klikken. Je hoeft alleen nog een afzender en een geadresseerde in te vullen en je kunt de kaart opnieuw versturen.

  Hoe snel wordt de e-card verstuurd naar de ontvanger?
  Zodra je op 'VERSTUUR' klikt, wordt je e-card verstuurd. Afhankelijk van de e-mailprovider van de ontvanger kan de e-card direct bekeken worden. Bij het opstellen van de e-card kun je ook een andere datum, maximaal 28 dagen vooruit, opgeven waarop de e-card moet worden verzonden, de e-card wordt dan op die datum rond 12 uur 's nachts (00:00 uur) automatisch verzonden. Wanneer je je registreert voor 'Mijn GoCards' heb je de mogelijkheid om e-cards die op een later tijdstip verzonden moeten worden alsnog te annuleren.

  Is het mogelijk nog iets te wijzigen aan de e-card na het versturen?
  De e-cards worden direct verwerkt, wijzigen is dus niet meer mogelijk. Wanneer je je registreert voor 'Mijn GoCards' heb je de mogelijkheid om e-cards die op een later tijdstip verzonden moeten worden alsnog te annuleren.

  Kan ik een e-card naar het buitenland versturen?
  Je kunt een e-card naar ieder e-mailadres, ook buitenlandse, versturen.

  Kan ik een bericht ontvangen wanneer de ontvanger mijn e-card leest?
  Bij het opstellen van de e-card kun je 'Ontvangstbevestiging' aanvinken, je ontvangt dan een emailbericht zodra de ontvanger je e-card heeft gelezen. Standaard staat de ontvangstbevestiging aangevinkt. Wanneer je je registreert voor 'Mijn GoCards' kun je de e-cards die je de afgelopen 28 dagen hebt ontvangen of hebt verstuurd bekijken. Kaarten met een * heeft de ontvanger nog niet bekeken.

  Kan ik een kopie ontvangen van de e-card die ik heb verstuurd?
  Bij het opstellen van de e-card kun je 'Stuur me een kopie' aanvinken, je ontvangt dan, zodra je op 'VERSTUUR' klikt, een kopie van de e-card zoals de ontvanger hem ook te zien zal krijgen.

  Hoe ziet mijn e-card er uit?
  Nadat de e-card verstuurd is, ontvangt de geadresseerde een e-mailbericht met daarin een link naar de e-card. Als je wilt weten hoe jouw e-card er uit ziet kun je bij het opstellen een voorbeeld laten zien of een kopie naar jezelf versturen.

  Wat gebeurt er als ik een e-card anoniem verstuur?
  Indien je je registreert voor 'Mijn GoCards' kun je e-cards anoniem verzenden. De ontvanger zal je naam en e-mailadres dan niet te zien krijgen. De ontvanger kan indien die zich registreert bij GoCards.nl, er voor kiezen geen anonieme e-cards te onvangen.

  Kan ik contactpersonen importeren?
  Wanneer je bij het opstellen van je e-card op 'Adresboek' klikt kun je contactpersonen importeren uit je 'Mijn GoCards'-account, GMail en Windows Live Mail of een adressenbestand uploaden.

  Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via deze pagina.