GoCards.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten


  Help

  Algemeen

  Hoe werkt het?
  Je kunt een e-card versturen naar iedereen die een e-mailadres heeft. Bekijk de e-cards door op een categorie te klikken. Heb je een leuke e-card gevonden en wil je die versturen, klik dan op het plaatje; je komt dan op het invulscherm. Hier kun je een tekst en muziek bij de e-card voegen en hem adresseren. Controleer goed of de e-mailadressen juist zijn! Verstuur de e-card. Klaar! Houd er rekening mee dat internet niet 100% veilig is. Verstuur dan ook geen 'geheimen' via e-cards!

  Wat kost het?
  De e-carddienst van GoCards.nl is 100% gratis! Je kunt zoveel e-cards versturen als je zelf wilt. Gebruik maken van 'Mijn GoCards' is ook gratis.

  Wat houdt de nieuwsbrief in?
  Bij het opstellen van je e-card en via deze pagina kun je ervoor kiezen om via e-mail op de hoogte te worden gehouden over de laatste nieuwtjes op GoCards.nl en interessante aanbiedingen. In iedere nieuwsbrief die wij je sturen staat een link om je eenvoudig af te melden van de nieuwsbrief. Je ontvangt maximaal 2 nieuwsbrieven per e-mailadres per week. Aanmelden is niet verplicht.

  Waarom is mijn e-card niet aangekomen?
  Indien een e-card na 14 dagen niet bekeken is, krijgt de ontvanger een herinneringsbericht. Zo'n 10% van de e-cards komt echter nooit aan. Dit kan verschillende oorzaken hebben: de meest voorkomende oorzaak is een typefout in het e-mailadres van de geadresseerde. Een gewijzigd of opgeheven e-mailadres komt ook regelmatig voor. Ook heeft de geadresseerde, indien die zich registreert bij GoCards.nl, de mogelijkheid e-mailadressen te blokkeren. Het kan ook zijn dat er bij de ontvanger filters gedefinieerd zijn die spam (ongewenste e-mail) proberen tegen te gaan en daarmee ook de e-card. Of de mailbox van de ontvanger is vol. Dan kan er niets meer bij, ook niet de melding dat er een e-card klaar staat. In alle gevallen kunnen we geen bezorging garanderen. Neem eventueel contact op met de ontvanger.

  Hoe lang blijft een e-card beschikbaar op GoCards.nl?
  Zodra je een e-card verstuurd hebt blijft deze 28 dagen beschikbaar op GoCards.nl. Een e-card die op een later tijdstip verzonden moet worden, blijft vanaf de datum dat de e-card daadwerkelijk is verzonden 28 dagen beschikbaar. Wanneer je je registreert voor 'Mijn GoCards' heb je de mogelijkheid om e-cards te bewaren, zodat deze niet worden verwijderd na 28 dagen.

  Kan ik een e-card bewaren?
  Wanneer je je registreert voor 'Mijn GoCards' heb je de mogelijkheid om e-cards te bewaren, zodat deze niet worden verwijderd na 28 dagen. Om een e-card te bewaren klik je op de knop 'Kaart Bewaren' onderaan de e-card. Je kunt maximaal 100 e-cards bewaren.

  Kan ik een e-card verwijderen?
  Het is niet mogelijk een e-card die je verstuurd hebt handmatig te verwijderen. Zodra je een e-card verstuurd hebt wordt deze na 28 dagen automatisch verwijderd. Het is wel mogelijk om e-cards die klaar staan om verzonden te worden op een andere datum te annuleren, hiervoor dien je je te registreren bij 'Mijn GoCards'.

  Ik zie geen e-card, hoe kan dat?
  Voor sommige bewegende e-cards is het noodzakelijk dat Flash is geïnstalleerd. Downloaden kan gratis via deze link. Flash wordt momenteel niet ondersteund door bepaalde systemen zoals de iPad en de Samsung Galaxy, je kunt in dat geval overwegen een oudere versie van Flash te installeren of overweeg een andere webbrowser te gaan gebruiken.

  Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via deze pagina.